تاریخ : پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ 17 شوال 1445 Thursday, 25 April , 2024

آخرین اخبار

نفت مسجدسلیمان برای صعود نیاز به حمایت مدیران و همدلی بین مسئولین شهری و استانی دارد سیاوش اکبرپور سرمربی استقلال ملاثانی: روز تاریک و شوم فوتبال خوزستان را دیدیم ابراهیم اشکش سرمربی نفت مسجدسلیمان : به استان ت خیانت کردی آقای پورموسوی تقدیر فرماندهی انتظامی مسجدسلیمان از کودکان خوش ذوق سایبری سکان مدیریت شهرداری به فرزند مسجدسلیمان سپرده شد نصب سیستم فرکانسی انتقال اطلاعات فرآیندی چاه گازی از طریق خط لوله جریانی در شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان انتصاب ۲ عضو جدید در هیئت رئیسه فدراسیون ورزش‌های همگانی اولین نشست اعضای هیئت رئیسه فدراسیون ورزش‌های همگانی در سال ۱۴۰۳ برگزار شد نشست اعضای انجمن تکواندو کارگری استان خوزستان با حضور مهندس عباس علوانی دبیر هیئت ورزش کارگری استان خوزستان برگزار گردید فرخ نیا سرمربی پیشکسوتان ایذه جوانان‌ فولاد خوزستان در اندیشه قهرمانی امیر سرتیپ دوم سعید امیری مدیرعامل باشگاه رعد پدافند هوایی ارتش منصوب شد دعوت بازیکنان مستعد و پرورش یافته در باشگاه آزادگان مسجدسلیمان به اردوی تیم ملی جوانان+اسامی و عکس شهردار نفتی، فرصتی مناسب برای تبادل دانش و خدمات برای مسجدسلیمان/ آیا علی جعفری پیشنهاد شورای اسلامی شهر را میپذیرد؟ عبداله جلیلی کیا به سمت “سرپرست آموزش و پرورش ناحیه ۴ اهواز” منصوب شد تاثیر ورزش بر اختلالات حرکتی سابقه «رد صلاحیت» یا «ابطال آرای» افراد منتخب پس از انتخابات مجلس پوست اندازی سیاسی در مسجدسلیمان بزرگ، حاصل تفکر مطالبه گری عمومی صحت انتخابات مجلس شورای اسلامی در تمامی حوزه‌های انتخابیه تایید شد/ مرحله دوم ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شود نخستین چاه نفت خاورمیانه و ایران برای بازدید توسط میهمانان نوروزی آماده است

6

چگونه کرونا ویروس جدید موجب مرگ میزبان می شود؟

  • زمان تقریبی مطالعه این خبر : 3 دقیقه
  • کد خبر : 805
  • 11 اسفند 1398 - 13:35

《پایگاه خبری دیدبان 》کروناویروس جدید به‌سرعت در سراسر جهان شیوع یافته و به مهمترین و ضروری‌ترین بخش بدن یعنی ریه‌ها حمله می‌کند.کروناویروس‌ها موجب گلودرد و علائم مشابه سرماخوردگی می‌شوند اما کروناویروس جدید با نام کووید-۱۹ در سلول‌های مجاری تنفسی و ریه‌ها نیز تأثیرگذار است. دکتر اوتو یانگ، متخصص بیماری‌های عفونی UCLA، اظهار کرد: “این ویروس […]

《پایگاه خبری دیدبان 》کروناویروس جدید به‌سرعت در سراسر جهان شیوع یافته و به مهمترین و ضروری‌ترین بخش بدن یعنی ریه‌ها حمله می‌کند.کروناویروس‌ها موجب گلودرد و علائم مشابه سرماخوردگی می‌شوند اما کروناویروس جدید با نام کووید-۱۹ در سلول‌های مجاری تنفسی و ریه‌ها نیز تأثیرگذار است.
دکتر اوتو یانگ، متخصص بیماری‌های عفونی UCLA، اظهار کرد: “این ویروس به‌طور اساسی سلول را ربوده و آن را برای تولید نمونه‌های بیشتر ویروس، ازنظر ژنتیکی برنامه‌ریزی مجدد می‌کند. سپس حمله خود را آغاز می‌کند.”
حدود ۸۶۰۰۰ فرد در سراسر جهان با این ویروس آلوده شدند و حدود ۲۹۷۷ نفر جان خود را از دست دادند.
بررسی حدود ۴۵۰۰۰ بیمار در چین نشان می‌دهد که ۸۱ درصد این بیماران به‌صورت خفیف کروناویروس را تجربه کردند و ۱۴ درصد نیز علائم شدیدی داشتند و فقط ۵ درصد این موارد بحرانی بوده و نیمی از این تعداد منجر به مرگ شده است.

تخریب ریه‌ها
یانگ گفت: ” این ویروس در ابتدا به ریه ها حمله می‌کند، درنتیجه میزبان قادر به تنفس به‌صورت عادی نیست.”
بدن تلاش می‌کند با ویروس مقابله کند اما ویروس در ریه‌ها التهاب ایجاد کرده و تنفس را سخت‌تر می‌کند.
رگ‌های خونی نیز در جنگ بین ویروس و سیستم ایمنی آسیب‌دیده و موجب می‌شود آب به درون ریه‌ها نفوذ یابد، نفوذ آب در ریه به‌صورت لکه‌های سفیدرنگ توسط اشعه ایکس مشاهده می‌شود.
این مایعات ممکن است موجب غرق شدن برخی از کیسه‌های هوایی ریه شده و مانع انتقال اکسیژن به خون و از بین بردن دی‌اکسید کربن شود. به این نوع التهاب و تخریب، ذات‌الریه گفته می‌شود.
یانگ گفت: “سلول‌های ایمنی مانند افسران پلیس یا سربازان هستند. اگر شما عفونت کوچکی داشته باشید یعنی تعداد کمی مجرم شناسایی شود آنها فعالیت خود را آغاز کرده و بدون آسیب به بدن این مجرمان را از بین می‌برند. حال اگر تعداد مجرمان بسیار زیاد باشد و سربازان زیادی هم درگیر ‌شوند، بدن نیز آسیب می‌بیند چون جنگ بزرگی بین دو گروه رخ می‌دهد.”
مشکلات تنفسی
بررسی‌های انجام‌شده بر روی مبتلایان به کروناویروس جدید در چین نشان داد، مشکلات شدید تنفسی بیماران شامل کوتاه شدن دم و بازدم و کاهش میزان اکسیژن در خون است.عکس‌برداری اشعه ایکس از سینه و سی‌تی‌اسکن ریه‌ها نشان داد که بیشتر حجم ریه‌ها با آب پوشیده می‌شود.
برخی از بیماران با علائم حاد ۳۰ دم و بازدم در دقیقه داشتند که میزان نرمال آن بالای ۱۲ تا۲۰ تنفس در هر دقیقه است.
حمله به کلیه‌ها
ریه‌ها تنها هدف کرونا ویروس‌ نیستند و کروناویروس قابلیت چسبیدن، ربودن و از بین بردن سلول‌های کلیه را نیز دارد.
کلیه‌ها نقش مهمی در از بین بردن ضایعات خون دارند. عملکرد نادرست آنها موجب افزایش میزان مواد سمی در بدن می‌شود.

نارسایی تنفسی
بیمارانی که دیگر نتوانند خودشان تنفس کنند، بیمار حاد محسوب می‌شوند و در این صورت بیماران با ماسک‌های مخصوص مملو از اکسیژن تنفس می‌کنند.

شوک سپتیک
باوجود درمان، نبرد بین ویروس و سیستم ایمنی ممکن است باعث آسیب به بدن شود.
یانگ گفت: “این آسیب فقط به ریه‌ها محدود نمی‌شود.این التهاب در کل بدن ایجاد می‌شود و یک واکنش زنجیره‌ای است که می‌تواند اندام‌های دیگر را نیز از بین ببرد و باعث شود فشارخون به میزان خطرناکی پایین بیاید.
شوک سپتیک یکی از واکنش‌های بدن است که در آن سیستم ایمنی بدن در همه‌جا سعی دارد به ویروس حمله کند. متاسفانه التهاب ناشی از سیستم ایمنی بدن به تمام سلول‌های بدن آسیب می‌رساند.
یانگ در ادامه افزود: “این فرایند می‌تواند توسط هرگونه عفونت شدید ایجاد شود.”

نارسایی اندام‌ها
اگر بیماری پیشرفت کند، اندام‌ها ضعیف می‌شوند و علت آن حمله مستقیم ویروس به ریه‌ها و کلیه‌ها یا شوک سپتیک است.
باوجود تفاوت بین آنفلوانزا و کووید-۱۹ مرگ ناشی از کروناویروس جدید کاملا شبیه مرگ ناشی از آنفلوانزاست.

تأثیر سن
بررسی بیماران چینی توسط محققان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های چین نشان می دهد، پیرترین بیماران با بیشترین خطر مرگ مواجه شدند.
در حالی که میزان مرگ‌ومیر کلی بیماران در این مطالعه ۲.۳درصد بود، در مورد افراد ۷۰ سال ۸ درصد و برای بیماران ۸۰ ساله یا بالاتر ۸/۱۴درصد اعلام‌شده است.
هیچ مرگ‌ومیر در بین نوزادان، کودکان نوپا یا کودکان کمتر از ۱۰ سال وجود نداشته است.
این روند عجیب است زیرا با سایر بیماری‌های تنفسی مانند آنفلوانزا که افراد جوان و پیر بیشترین خطر مرگ رادارند، متفاوت است.
یانگ گفت: “به نظر می‌رسد که این ویروس در کودکان بسیار خوش‌خیم است. این مورد حتی برای کودکان زیر یک سال صدق می‌کند که واقعا عجیب است. به‌طورمعمول، کودکان زیر یک سال نسبت به بسیاری از موارد مستعد هستند. “
توضیح احتمالی برای این مسأله این است که سیستم ایمنی کودکان به‌اندازه کافی توسعه‌نیافته و درنتیجه از التهاب شدید در بدن جلوگیری می‌شود تا منجر به ذات‌الریه، شوک سپتیک و نارسایی اندام نشود.ایسنا

باهمشکستشمی‌دهیم

لینک کوتاه : https://didbanpress.ir/?p=805

نظر دهید:

قوانین ارسال نظرات
  • نظراتی که در آنها از الفاظ زشت و رکیک استفاده شده باشد تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که به صورت اسپم و تکراری فرستاده شوند تایید نخواهند شد.
  • نظراتی که جنبه تبلیغاتی و معرفی محتوای شخصی باشند و یا ربطی به موضوع پست مربوطه نداشته باشند حذف خواهند شد.
  • برای انتقادات ، درخواست ها و پیشنهادات خود از طریق فرم تماس با ما که مستقیم با پست الکترونیک سایت در ارتباط هست اقدام کنید.
  • نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند که در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.
  • نظرات فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • جهت ارسال نظرات ، حتما آدرس ایمیل خود را به صورت صحیح و بدون www وارد کنید.